30.7.2022 Z Delinky je taky běhna!


Delinka nahradila Bastetku (obě Hayley dcery) a nenechala se zahanbit! Kondorka jak kondorka?
 
 
Jaruška je démon! ♥️   Kopíruji její text z fcb
 
Hruboskalský canicross
V noci začalo pršet, 2 lidi a5 psů v dodávce, no nevyspal se asi nikdo, tedy až na ohaře, ty dvě čubky se nacpaly mezi mě a Jirku a vegetily celou noc ????‍♀️????.
Ráno všude bláto a déšť…. říkala jsem si, že 5km Enduro se Delince aspoň dobře poběží, a taky že jo…. Delinka se do toho na hromadném startu opřela a krásné 3.místo jsme si udržely start – cíl ????, 300 m po startu byl opravdu prudký a dlouhý stoupák lesem, Deli mě v tom nenechala a celkem dobře mě nahoru vytáhla, jsem na ni pyšná ????.
Za 2 hodiny 3.km sprint s Wings. Byly to pro teprve roční Wings 2.závody a trasa byla dle mého názoru pro ni těžká, členitá, rozbahněná a prudký kopec nahoru a těžký dlouhý seběh ????. Na startu jsem měla vážně strach, říkala jsem si že si určitě rozbiju hubu někde….
Hned po startu letíme kupředu a ten dlouhý prudký stoupák Wings zvládla perfektně, obě jsme cválaly až nahoru, klesání v blátě už taková legrace nebyla, ale moje milá raketka měla rozum a nechala se uřídit, jsem jí za to vděčná ????. Pěkná trasa, pěkný závod, pěkné 1.místo v kategorii ženy se psem nad 20kg a celkové 2.místo ze všech startujících ????????????
Milá Wings nasadila laťku hooodně vysoko, miluju ji ????.
Delinko a Wings děkuji za dnešní super závodění ????.
Malá Katnys se vetřela k Wings na bednu ????????????????????????????.
 


Publikováno v Novinky | Komentářů (0)



Přidat komentář


Novinky: