20-22.4.2019 Netradiční Velikonoce- Mašťovské kondorky, Cappyho potomci a Chbany


Letošní Velikonoce jsem se díky pozvání od Soničky rozhodla strávit celkem netradičně. 

 

V pátek hodně brzy ráno jsem naložila psí kluky Cardiho a Cappyho, všechny pro nás potřebné věci a ujížděla směr Praha a dáál.

 

První zastávka byla v Mašťově, v Doupovském ranči, kde mimo nádherných paintů jsou i dvě černé kondorky a hlavně Jaruška s rodinou.

Proběhla rychlá prohlídka všech nádherných koní i mazleníčko s Kondorkami Bastetkou a Delinkou a jejich kamarádkou Happinkou. Moc ráda jsem vás všechny viděla!!!

 

   

 

 

Bohužel jsem neměla moc času a ujížděla jsem se ubytovat do kempu u Nechranické přehrady. Moc hezké místo, jen teda v sezoně hodně zalidněné. Chatičky ve kterých jsme se ubytovali byly super, útulné. 

 

  v dáli elektrárna Tušimice.

 

Po ubytování jsme vyrazili do lázní. Když mi Sonička říkala časový harmonogram, tak jsem si říkala, že asi stárneme a jdeme do sebe, když jdeme do lázní. Přibalila jsem plavky, ručník a těšila jsem se na nové zážitky. 

A byly! Ano byly tam i lázně, ale byl to celý areál včetně bazénu, rehabilitace, restaurace a spousta dalšího. Jen teda už několik let chátrajícího a objekt využívají záchranáři k tréninku. Takže místo plavek jsme nasadili přilby a vyrazili na průzkum 😀

 

Parádní objekt! 

 

      

 

 

Hezky jsme potrénovali s místními a ujížděli zpět do kempu. Klasické večerní posezení protažené do nočních hodin muselo každopádně jako vždy následovat.

 

V sobotu jsme dopoledne vyrazili na sutinu do Chban, kde jsem ještě nikdy nebyla. Moc hezký trenažér a výborně jsme pocvičili!

         

 

 

Oběd a návrat na trenažer, kde jsem po chvíli měla „rodinnou“ návštěvu, Cappyho potomky Simbu a Mayu s majitelkami. Moc ráda jsem všechny viděla, bohužel jsem neměla moc času se holkám věnovat. 

  

 

Večer mejdlo a v neděli už balení a opět trénink na sutině. 

Po cestě jsem si všimla názvu vesničky, která mi něco připomínala. A některé věci si pamatuji dobře :-DD Odstěhovala se tam Terka, ke které jsem jezdívala trénovat pasení ovcí. Štěstí mi přálo a na Velikonoční pondělí si Cardi i zapásl na cizích ovcích a v cizím prostředí. Sice byl unavený, ale snažil co mohl. Tolik ovcí pohromadě ještě nikdy neviděl a pěkně valil oči! 😀

 

Terezko moc ráda jsem vás po dlouhé době viděla, i ten tvůj lidský vrh A 😀

  

 

Byl to parádní víkend, plný cvičení, smíchu, pohody, …. moc ráda jsem všechny ráda viděla! Díky!

 



Publikováno v Novinky | Komentářů (0)



Přidat komentář


Novinky: